Over MyVCC Academie

 

Topiccs CommV

BTW: BE 0697.763.065

Ondernemingsnummer: 0697.763.065

Handelsrechtbank: Brugge

Adres: Nieuwenhovelaan 2, 02-02, 8020 Oostkamp

Tel: +32 473 12 41 94

Mail: tom.piceu@topiccs.com

Retourbeleid:

 1. Gekochte credits worden niet terugbetaald.
 2. Gekochte credits kunnen doorgegeven worden aan een ander account. Vraag dit aan bij tom.piceu@topiccs.com.
 3. Als een les waarvoor u ingeschreven was niet doorging of als u denkt dat u om een andere reden recht hebt op het terugkrijgen van de betaalde credit, meld dat aan tom.piceu@topiccs.com

Algemene voorwaarden:

 1. De diensten worden geleverd zoals omschreven op de factuur. De koper is bij bestelling op de hoogte van het aanbod van de lessen op de website.
 2. De koper beschikt over het recht om van de aankoop af te zien zolang er geen les uit het aanbod op de website werd gevolgd.
 3. Onze diensten zijn onmiddellijk online betaalbaar of contant betaalbaar binnen 30 dagen na de besteldatum. Bij niet-betaling van de bestelling na 30 dagen wordt de bestelling als geannuleerd beschouwd.
 4. De inhoud van de lessen op de website vallen onder de verantwoordelijkheid van de lesgevers. Onregelmatigheden of ongepast gedrag van lesgevers of medegebruikers van de website kunnen gemeld worden aan tom.piceu@topiccs.com.
 5. Deze overeenkomst wordt beheerst door het Belgisch recht.
 6. De licentiehouder behoudt zich het recht voor om de software tijdelijk offline te halen voor bijvoorbeeld belangrijke updates of bij technische problemen. Er wordt een minimum uptime van 99,9% beoogd maar dit is niet bindend.
 7. De tool die gebruikt wordt om online les te geven via de website wordt vrij gekozen door Topiccs CommV.
 8. Bij bestelling gaat de koper akkoord om de facturen via e-mail te ontvangen op het e-mail adres waarmee het MyVCC-account is aangemaakt.

GDPR:

 1. Om de goede werking van de site te kunnen vrijwaren wordt de gebruiker zijn naam en email opgeslagen.
 2. Verder kan (naargelang de gebruikte functionaliteit) ook de publieke data ook zichtbaar op frbe-kbsb.be opgeslagen worden.
 3. Spelers die in een toernooi mee spelen kunnen hun contactgegevens invullen en die zijn dan zichtbaar voor de medespelers zodat men bij belet gecontacteerd kan worden.
 4. Deze data wordt voor niets anders gebruikt dan de aangeboden functionalteit.